FacebookYoutube
Детска градина "Радост"
Град Бяла Слатина

Материална база

През първите години от живота на детето изключително силно въздействие му оказват външните впечатления и заобикалящата го околна среда. Детска градина  "Радост “ допринася за тяхното обогатяване с отлична материална база. Състояща се от  основна сграда, намираща се в гр. Бяла Слатина и две допълнителни сгради, на ул.Акация №2 и в с.Попица. 

В допълнителните сгради са с по две занимални всяка с предверие за гардеробчета и собствен санитарен възел.

 

Децата се отлеждат и обучават в просторни, светли и отлично обзаведени 4бр. занимални. Всяка занималня е разделена на кътове според интересите на децата. Интерактивни дъски в трета и четвърта възрастови група  допринасят за осъвременяването на учебния процес и засилване интереса на децата. Компютрите и постоянната интернет връзка е в голяма помощ на педагогическите специалисти.

В сградата на ДГ "Радост" гр. Бяла Слатина, има изграден вътрешен физкултурен и музикален салон, и с обширна павирана детска спортна площадка в двора на детското заведение.

В дворното пространство са обособени четири броя детски площадки, отговарящи на възрастовите особености на децата, снабдени със съвремени комбинирани детски уреди, кърбалки, клатушки и въртележки.

Благодарение на спечелен проект по ПУДООС през 2021г. се изгради детска площадка за отктири ситуации, за децата обучавани по метода на Мария Монтесори. Върху детска площадка има изградена детска дървена къщичка с кухненско обзавеждане, масичка и столчета. Върху площадката са поставени четири броя дървени кашпи, за засаждане на билки и подправки от децата.

Двора на Детска градина "Радост" е първият в Община Бяла Слатина, с изградено парково лед осветление и видеонаблюдение.

 

Разполагаме със съвременна материална база, която се стремим да разширяваме и модернизираме.

Разгледайте нашата галерия от снимки и заповядайте при нас!